Τρόποι Παράδοσης

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

  • Παραλαβή από το κατάστημά μας Λ.Πεντέλης 39Αα Βριλήσσια

  • Για πελάτες ΕΝΤΟΣ Αθηνών η αποστολή των εμπορευμάτων γίνεται ΔΩΡΕΑΝ εφόσον οι αγορές είναι άνω των 80€
    Η παράδοση των επίπλων γίνεται αφού επικοινωνήσει το κατάστημα μαζί σας ώστε να κλείσετε ραντεβού για την ημέρα και ώρα παράδοσης. Σε περίπτωση που το έπιπλο δεν χωράει να μεταφερθεί από τις σκάλες γίνεται χρήση αναβατορίου του οποίου τα έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη και είναι 100€.
  • Για αγορές μέχρι 50€ το μέγιστο ποσό για τα μεταφορικά είναι 4,9€ εντός ΑΤΤΙΚΗΣ.
  • Για πελάτες ΕΚΤΟΣ Αθηνών η αποστολή των εμπορευμάτων για αγορές ανω των 80€ είναι δωρεάν. Η παράδοση γίνεται με courier ή με μεταφορική εταιρεία πάντα στη διεύθυνσή του πρακτορείου.
  • Αν η διεύθυνση σας είναι σε απομακρυσμένη περιοχή ( δηλαδή χωριό, κωμόπολη ) τότε θα πρέπει να μεταβείτε στο πρακτορείο μεταφορών να παραλάβετε οι ίδιοι την παραγγελία σας. Σε περίπτωση όμως που επιθυμείτε να παραδοθούν στη διεύθυνσή σας τότε θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την μεταφορική εταιρεία που έχει παραλάβει την παραγγελία σας και χρεώνεστε με επιπλέον έξοδα μεταφοράς(κατόπιν συνεννόησης με το πρακτορείο μεταφορών).
  • Η αντικαταβολή ισχύει για αγορές στο νομό Αττικής μέχρι 200€.

ΧΡΟΝΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Για παραδόσεις εντός ελληνικής επικράτειας: τα Προϊόντα παραδίδονται σε Αττική, σε Θεσσαλονίκη, Πάτρα και σε άλλες μεγάλες αστικές πόλεις της Ελλάδας και σε νησιά εντός μιας (1) έως επτά (7) εργασίμων ημερών από την ημέρα αποστολής.
Σε περίπτωση που θα υπάρξει καθυστέρηση περισσότερο από 10 ημέρες τότε θα ενημερωθείτε από το κατάστημά μας.