Αυτό είναι κατάστημα δείγμα. Καμία παραγγελία δεν θα εκπληρωθεί.

Πολιτική Επιστροφών

Στις περιπτώσεις εκείνες στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του καταστήματος ΠΙΠΕΡΟΡΙΖΑ σας παραδόθηκαν προϊόντα σε διαφορετικό σχέδιο ή μέγεθος από αυτό της παραγγελίας, μπορείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα και να γίνει η αντικατάστασή τους.

Προϋποθέσεις επιστροφής

1. Το προϊόν δεν πρέπει να έχει χρησιμοποιηθεί.

2. Η επιστροφή πρέπει να γίνει εντός 14 εργάσιμων ημερών.

3. Να βρίσκεται στην κατάσταση που παραλήφθηκε από τον πελάτη, πλήρες και χωρίς φθορές και η συσκευασία του να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν.

4. Το προϊόν πρέπει να συνοδεύεται απαραίτητα από την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς (Απόδειξη λιανικής, τιμολόγιο - Δελτίο αποστολής κ.ο.κ.

5. Για να φτάσουν τα προϊόντα σε καλή κατάσταση, πρέπει να συσκευάσετε κατάλληλα σε ένα μεγαλύτερο κουτί ώστε να είναι προστατευμένα κατά την αποστολή.

Τρόποι επιστροφής των χρημάτων σας:

Στην περίπτωση που η αγορά έχει γίνει με την πιστωτική σας κάρτα, τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον αγοραστή. Συνεπώς η πιστωτική σας κάρτα δεν χρεώνεται καθόλου, εφόσον έχετε καταβάλει τα έξοδα της επιστροφής στον μεταφορέα. Σε περίπτωση που τα έξοδα δεν καταβληθούν από εσάς, το ποσό αυτό αφαιρείται από από το συνολικό ποσό επιστροφής στην πιστωτική σας κάρτα.