Πολιτική Επιστροφών

 • ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
  Όταν κάνετε την παραγγελία σας μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος www.piperoriza.gr έχετε την δυνατότητα να ακυρώσετε την παραγγελία σας μέσα στην ίδια ημέρα που κάνατε την παραγγελία.Σε περίπτωση όπου η παραγγελία σας έχει παραδοθεί στην μεταφορική εταιρεία επιβαρύνεστε το κόστος αποστολής

 • ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ 
  Σε περίπτωση που επιθυμείτε να επιστρέψετε το προιόν ή τα προιόντα που παραγγείλατε για κάποιο λόγο π.χ. δεν είστε ικανοποιημένος από την ποιότητα, το χρώμα κ.λ.π.,τότε μπορείτε να ζητήσετε αλλαγή με άλλο προιόν ή να σας επιστραφούν τα χρήματα και αφού αφαιρέσουμε τα έξοδα επιστροφής του προιόντος. Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να επιστρέψει τα αγορασμένα προιόντα εντός 14 ημερών από τη στιγμή παραλαβής. Σε περίπτωση που δεν επιστραφούν εντός 14 ημερών τότε το κατάστημα ΠΙΠΕΡΟΡΙΖΑ δύναται να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφη ή αντικατάσταση πτοιόντος.

  Αν ο λόγος που επιθυμείτε να γίνει επιστροφή του προιόντος λόγω κάποιου ελαττώματος θα πρέπει να ενημερώσετε άμεσα εντός 48 ωρών και επίσης να μας στείλετε στο email ([email protected]) φωτογραφία του ελαττώματος ( να γνωρίζετε ότι δεν είναι για λόγους δυσπιστίας προς την πλευρά σας. Οι φωτογραφίες βοηθούν στην επικοινωνία με τους προμηθευτές μας αλλά και για να λύνουμε ταχύτερα τα οποιαδήποτε ποιοτικά θέματα προκύπτουν. Σε αυτές τις περιπτώσεις οι φωτογραφίες του αντικειμένου είναι η καλύτερη λύση).
  Σε περίπτωση που ο λόγος της επιστροφής είναι κάποιο ελλάτωμα ή ζημιά κατά την μεταφορά, τα έξοδα επιστροφης τα αναλαμβάνει το κατάστημα ΠΙΠΕΡΟΡΙΖΑ , εφόσον την αποστολή την ανέλαβε η συνεργαζόμενη εταιρεία μεταφορών του καταστήματος ΠΙΠΕΡΟΡΙΖΑ. Αν όμως την αποστολή παραγγελίας την ανέλαβε ο πελάτης με μεταφορική εταιρεία της επιλογής του, το κατάστημα ΠΙΠΕΡΟΡΙΖΑ δεν φέρει καμιά ευθύνη για οποιαδήποτε καταστροφή ή ελάττωμα που υπέστη το προιόν ή τα προιόντα κατα την μεταφορα.

  Απαραίτητες προυποθέσεις για την επιστροφη προιόντων
 1.  Το προιόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί
 2. Το προιόν συνοδεύεται από την αρχική συσκευασία του και όλα τα περιεχόμενα αυτής.
 3. Για τα είδη που έχουν ειδική εργοστασιακή συσκευασία θα πρέπει να μην έχει παραβιαστεί ή φθαρεί η συσκευασία τους.
 4. Να μην έχουν αφαιρεθεί τυχόν ταμπελάκια ή σημάνσεις μάρκας κ.λ.π. που ενδέχεται να έχουν πάνω τους τα προιόντα.
 5. Σε κάθε περίπτωση τα προιόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε πρέπει να συνοδεύονται από τα απαραίτητα νομιμοποιητικά έγγραφα και τις αποδείξεις παραλαβής.